Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
11/512 ascultatori / max. simultan:44

Ascultatori dialup
39/512 ascultatori / max. simultan:157


 Procesiune cu moaştele Sfintei Muceniţe Tatiana în acestă seară la Catedrala din Craiova

Citeşte mai mult...În această seară de la 17.00, se va oficia Slujba Vecerniei unită cu Litia la Catedrala Mitropolitană “Sfântul Dumitru” din Craiova, cu prilejul pomenirii Sfintei Muceniţe Tatiana Diaconiţa, care este prăznuită în fiecare an la 12 ianuarie. După Slujba Vecerniei va avea loc o procesiune cu moaştele Sfintei Muceniţe Tatiana, în jurul Catedralei Mitropolitane, urmată de citirea Acatistului Sfintei Muceniţe.

Citeşte mai mult...

 

Crezul Ortodox

Citeşte mai mult...În creştinism, cunoaşterea teologică începe cu mărturisirea lui Iisus Hristos Domnul, aşa cum canonul biblic urmează canonului credinţei sau al adevărului, spune diac. prof. Ioan I. Ică jr.

Citeşte mai mult...

 

Slujire arhierească la Brebina-protoieria Baia de Aramă

Citeşte mai mult...Mâine, în duminica după Botezul Domnului, PS Episcop Nicodim va sluji Sfânta Liturghie în parohia Titerleşti, filia Brebina, protoieria Baia de Aramă. La această parohie, preot paroh este părintele Vasile Ganţu, protoiereu al protopopiatului Baia de Aramă.

Citeşte mai mult...

 

Crăciunul pe stil vechi

Citeşte mai mult...Creştinii ortodocşi de stil vechi au sărbătorit pe 7 ianuarie, Crăciunul. În ţara noastră, cei mai mulţi dintre credincioşii acestui rit sunt reprezentaţi de minoritatea ruşilor lipoveni, de cea a u-crainenilor din Dobrogea şi cea a sârbilor din Banat. Tot pe stil vechi prăznuiesc Naşterea Domnului şi românii basarabeni şi cei de pe Valea Timocului din Serbia,

Citeşte mai mult...

 

Soborul Sfântul Ioan - Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului

Citeşte mai mult...La 7 ianuarie Biserica Ortodoxă prăznuieşte Soborul Sfântul Ioan Botezătorul prin care se încheie ciclul de praznice ale Naşterii, Tăierii Împrejur şi a Botezului Domnului nostru Iisus Hristos.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast