dialup |  broadband

Ascultatori broadband
8/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
2/512 ascultatori / max. simultan:82

Vizitați 

pagina emisiunii pentru copii 

Emisiune TV Politistii mehedinteni au retinut ieri un bărbat acuzat de evaziune fiscala

Citeşte mai mult...Politistii mehedinteni au retinut ieri,1.03.2016, un bărbat de 44 ani, din orașul Strehaia. Acesta este acuzat că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din orașul Strehaia,

Citeşte mai mult...

 

Stroe Ana Maria locul I la Turneul International de Jodo din Belgia

Citeşte mai mult...Echipa de Judo a CSM Drobeta a participat in perioada 26-28.02.2016 in Belgia –ANTWERPEN- la un puternic turneu international de jodo pentru cadeti si seniori.

Citeşte mai mult...

 

Parteneriat și educație pentru șanse egale acordate copiilor și tinerilor din sistemul de protecție

Citeşte mai mult...Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți a organizat în data de 26 februarie anul curent un seminar județean cu tema “Parteneriat și educație pentru șanse egale acordate copiilor și tinerilor din sistemul de protecție”, în cadrul proiectului “EDUC-Plus” PEH021 implementat de asociația Centrul de Resurse și Informare pentru Profesiuni Sociale CRIPS din București. Proiectul “EDUC Plus Formare permanentă și profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protecție” este finanțat cu sprijinul Programului RO10 CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009-2014 și administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Socială.

Citeşte mai mult...

 

Mese calde pentru copii defavorizați

Citeşte mai mult...La Comitetul de Direcție al Crucii Roșii Române care a avut loc în data de 14.01.2015, a fost aprobat proiectul Mese calde pentru copii defavorizați, proiect care se adresează copiilor din familiile defavorizate din patru județe : Covasna,Tulcea, Mehedinți si Vaslui.

Citeşte mai mult...

 

Peste 600 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști

Citeşte mai mult...În acest weekend, peste 350 de polițiști din structuri de ordine publică, rutieră, judiciar, transporturi și arme au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast